Media Website

Media website

Zapisz się do newslettera

Zapisz się do newslettera Stellantis Communications i bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami

25 lis 2019

Groupe PSA laureatem wyróznienia Fleet Leader 2019

Podczas jedenastej edycji ogólnopolskich targów motoryzacyjno-biznesowych Fleet Market 2019, które odbyly sie w ubieglym tygodniu w Warszawie, przedstawiciele redakcji magazynu Fleet przekazali na rece Tomasza Chodkiewicza – dyrektora sprzedazy flotowej i samochodów uzywanych marek Citroën, DS, Opel i Peugeot – statuetke Fleet Leader 2019. Wyróznienie to jest przyznawane osobom lub firmom z branzy motoryzacyjnej i flotowej za wyjatkowe osiagniecia na tym rynku.

Wyróznienie Fleet Leader 2019 zostalo przyznane Groupe PSA za wprowadzenie do oferty w pelni elektrycznych modeli flotowych: Peugeot e-208, Opel Corsa-e oraz DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

”Ciesze sie, ze nasze nowe elektryczne modele zyskaly uznanie. Zaprezentowane na targach trzy premiery zapoczatkowuja elektryfikacje samochodów Groupe PSA, które do 2025 roku beda dostepne zarówno w wersjach z napedem spalinowym, jak i w 100% elektrycznym lub hybrydowym. Dzieki temu nasza oferta modelowa skierowana do klientów flotowych bedzie jeszcze bardziej kompletna” – powiedzial Tomasz Chodkiewicz.

Pozostała zawartość